Ziarul care ține cu românul

Șofer fără permis prins băut și drogat la volan

Jandarmeria Dâmbovița recrutează tineri pentru concursul de admitere

La data de 04 februarie a.c., în jurul orei 01.00, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Ordine Publică Sibiu au efectuat semnalul regulamentar de oprire adresat șoferului unui autoturism condus pe strada Gladiolelor.

Conducătorul auto și-a continuat însă deplasarea până pe strada C.I. Nottara, unde polițiștii au reușit oprirea autoturismului în cauză.

La volan a fost identificat un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Cristian, iar din verificările efectuate de către polițiști a rezultat că bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Testările specifice pentru depistarea consumului de alcool și substanțe psihoactive au indicat atât un rezultat de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, cât și un rezultat pozitiv în ceea ce privește consumul de substanțe interzise.

Șoferul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei în sânge și a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului, respectiv conducere sub influența substanțelor psihoactive.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

FOTO CU CARACTER INFORMATIV

SURSA FOTO: ARHIVĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *