Ziarul care ține cu românul

Șofer reținut după ce a fost prins beat la volan – Alcoolemie de 1,08 mg/l

Șofer reținut după ce a fost prins beat la volan - Alcoolemie de 1,08 mg/l

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara– Postului de Poliţie Tărlungeni au dispus reținerea unui șofer, după ce acesta a condus un autovehicul pe drumurile publice, având montate plăcuțe cu număr de înmatriculare fals, în timp ce se afla sub influența alcoolului și fără să dețină permis de conducere.

Astfel, la data de 28 mai a.c., în jurul orei 18.30, polițiștii au oprit în trafic, pe strada Crișan din comuna Tărlungeni, un autoturism la volanului fiind un șofer, unbărbat în vârstă de 43 de ani, din localitatea Tărlungeni, județul Brașov.

Bărbatul prezenta reacțiile unei persoane care s-ar fi aflat sub influența alcoolului, fapt pentru care polițiștii au procedat la testarea acestuia, rezultatul indicând o concentrație a alcoolemiei de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, interogările efectuate în bazele de date au arătat că persoana nu este nici posesoare de permis de conducere, iar plăcuțele cu numărul de înmatriculare erau atribuite unui alt autovehicul.

Pentru cele constatate, bărbatul a fost condus la o unitate medicală autorizată, unde i s-au recoltat mostre biologice.

De asemenea, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”conducerea a unui vehicul fără permis de conducere, conducere a unui vehicul sub influența alcoolului și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” , iar față de conducătorul auto au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea sa în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

FOTO CU CARACTER INFORMATIV

SURSA FOTO: https://www.hotnews.ro

FOTO CU CARACTER INFORMATIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *