Ziarul care ține cu românul

Soț ,,bătăuș,, reținut după ce și-a agresat propia soție

În ziua de 19 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 39 de ani și-a agresat soția.

În urma intevenției la eveniment, s-a stabilit că cele sesizate se confirmă, din primele verificări rezultând că bărbatul de 39 de ani și-ar fi agresat soția, de 38 de ani, în prezența fiului minor.

În continuare, având în vedere natura sesizării, polițiștii au parcurs procedura de evaluare a riscului, în conformitate cu Legea 217/2013 privind combaterea violenței domestice, rezultând că sunt îndeplinite cerințele pentru emiterea unui ordin de protecție provizoriu. Totodată, a fost solicitat sprijinul unui specialist din cadrul Sirecției de Asistență Socială Mioveni, pentru evaluarea situației minorului și acordarea de sprijin de specialitate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare, conform art. 199 raportat la art. 193, și art. 206 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 39 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar în ziua de 20 mai, a fost prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, față de cel în cauză fiind dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *