Ziarul care ține cu românul

Speranța de Artă, in colaborare cu Spitalul Județean de Psihiatrie

Speranță prin Artă a ajuns la ediția a XIII-a, iar Rotaract Club Sibiu și Rotary Club Sibiu, în colaborare cu Spitalul de Psihiatrie “Dr.Gh.Preda” din Sibiu vă invită începând cu 21 Februarie 2021 până pe 28 Februarie 2021 pe pagina de Facebook Rotaract Sibiu unde va avea loc vernisajul expoziției de pictura Online unde se va putea licita pentru cele 5 tablouri de anul acesta.

Lucrările din cadrul expoziției sunt realizate în Atelierul de Ergoterapie al Spitalului de Psihiatrie “Dr.Gh.Preda” Sibiu. Banii strânși în urma vânzării lucrărilor vor fi donați spitalului, pentru ajutorarea la reinserţia psihosocială, creşterea abilităţilor sociale, dezvoltarea relaţiilor interumane, reabilitare socială şi vocaţională și continuarea realizării lucrărilor.

Atelierul de Ergoterapie este un cadru complex de susținere a procesului de resocializare a beneficiarilor de servicii psihiatrice. Ergoterapia sau “terapia prin activitate” oferă posibilitatea pacientului să se exprime prin intermediul materialului și al activității propriu-zise, să relaționeze cu ceilalți și cu el însuși, să se reintegreze în realitatea concretă.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *