Ziarul care ține cu românul

”Speranță prin Artă” – ediția XV la Muzeul Brukenthal

În data de 11.12.2023, ora 18.30 la Muzeul Brukenthal, va avea loc cea de-a XV-a ediție a evenimentului ”Speranță prin artă”, proiect realizat de Rotaract Club Sibiu și Rotary Club Sibiu, în colaborare cu Spitalul Clinic de Psihiatrie ”Dr. Gheorghe Preda” Sibiu și Asociația Spitalului de Psihiatrie ”Dr. Gheorghe Preda” Sibiu.

Lucrările de artă expuse sunt create în cadrul Compartimentului de Ergoterapie și Terapie Ocupațională al Spitalului Clinic de Psihiatrie ”Dr. Gheorghe Preda” Sibiu, de către pacienți și vor putea fi achiziționate la prețurile afișate.

Fondurile obținute în urma vânzării lucrărilor vor fi donate spitalului pentru sprijinirea reinserției psihosociale, creșterea abilităților sociale, dezvoltarea relațiilor interumane, reabilitare socială și vocațională și continuarea realizării lucrărilor.

Declarația managerului Spitalului Clinic de Psihiatrie ”Dr. Gheorghe Preda” Sibiu, jur. Florin Neag

Ergoterapia joacă un rol extrem de important în umanizarea spitalelor de psihiatrie şi totodată ajută la evitarea cronicizării bolilor și totodată înlesneşte reîncadrarea bolnavului în viaţa socială şi profesională.

Suntem privilegiați că în cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie ”Dr. Gheorghe Preda” Sibiu funcționează un Compartiment de Ergoterapie și Terapie Ocupațională unde pacienților li se oferă independență fie dându-le posibilitatea să se adapteze la deficitul lor, fie participând la ameliorarea stării lor. Ne bucurăm de faptul că și în acest an suntem suntem parteneri alături de  Rotaract Club Sibiu și Rotary Club Sibiu în realizarea acestui eveniment, care sprijină ergoterapia și implicit pacienții din cadrul unității noastre.”, precizează managerul Spitalului Clinic de Psihiatrie ”Dr. Gheorghe Preda” Sibiu, jur. Florin Neag.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

FOTO DE LA FATA LOCULUI

SURSA FOTO:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *