Ziarul care ține cu românul

Sportivii CSM Mediaș vor participa la un cantonament de pregătire

Sportivii CSM Mediaș vor participa la un cantonament de pregătire

Primăria Municipiului Mediaș continuă să își manifeste sprijinul pentru proiectele sportive locale, iar în acest sens, prin intermediul Hotărârii de Consiliu Local nr. 35/2024, a fost aprobată alocarea fondurilor necesare pentru desfășurarea unui nou cantonament de pregătire dedicat ciclismului.

De asemenea, Clubul sportiv Municipal Mediaș și Consiliul Județean Sibiu au semnat astăzi contractul de cofinanțare pentru proiectul „Susținerea sportivilor CSMM în cantonamentele de pregătire 2024”.

Astfel, pasionații de ciclism legitimați la Clubul sportiv Municipal Mediaș vor participa în perioada 7 – 14 aprilie 2024 la un cantonament în stațiunea Păltiniș. În cadrul acestei activități, 16 sportivi și 2 antrenori vor avea parte de programe specifice acestui sport.

Obiectivele cantonamentului includ pregătirea intensivă a cicliștilor pentru competițiile viitoare și formarea echipelor ce vor reprezenta clubul în sezonul competițional 2024- 2025.

Programul inițiat de Primăria Municipiului Mediaș beneficiază de cofinanțare de la Consiliul Județean Sibiu, din dorința de continua inițiativele sportive și recreative, de deschidere a noi oportunități pentru creșterea performanțelor sportive în regiunea noastră.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

FOTO DE LA FATA LOCULUI

SURSA FOTO: Primăria Mediaș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *