Ziarul care ține cu românul

Taficanți de droguri prinși – Arbaletă și droguri reținute

La data de 27.04.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Mehedinţi au dispus reținerea unui inculpat şi măsura controlului judiciar față de doi inculpați pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc şi deţinere de droguri de risc şi mare risc, pentru consum propriu, fără drept.
În cauză s-a reținut că, în perioada noiembrie 2022 – aprilie 2023, inculpaţii au comercializat, în mod repetat, diverse cantități de droguri de mare risc (cocaină) şi de risc (canabis) consumatorilor din județul Mehedinţi.

Au fost puse în aplicare şase mandate de percheziție domiciliară, fiind identificate și ridicate sumele de 23.500 lei și 3.680 euro, 40 de grame de canabis şi 15 grame de substanță albă, 5 telefoane mobile, un DVR, 2 grindere, recipiente purtătoare de urme de materie vegetală sau substanță albă şi o arbaletă.

În cursul zilei de 28.04.2023, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Mehedinţi a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *