Ziarul care ține cu românul

Tânăr arestat pentru furt calificat

La sfârșitul lunii iunie polițiștii au primit Adaugă articolo sesizare, în care o persoană semnala faptul că, dintr-o magazie, i-ar fi fost sustrase mai multe scule și aparate electrice, ceea ce i-ar fi creat un prejudiciu important (furt calificat).

Activitățile pe care polițiștii le-au desfășurat după primirea sesizării, au dus la identificarea celui bănuit, fiind vorba despre un bărbat de 24 de ani, din municipiul Codlea.

Ca urmare a acestor date, la data de 25 iulie, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale – Brașov, a fost pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, la locuința persoanei bănuite de comiterea furtului.

În acest context cercetările polițiștilor au mai stabilit că tânărul percheziționat ar fi bănuit de încă un furt de echipamente electronice, comis în aceeași perioadă, tot în localitatea Codlea.

În urma administrării probatoriului, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore.

Judecătorul a fost prezentat în data de 26 iulie, a hotărât arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? –  Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *