Ziarul care ține cu românul

Tânăr arestat și cercetat pentru tâlhărie calificată

Tineri reținuți pentru furt calificat - Prejudiciu de 5.516 de lei

La data de 20 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Agnita au reținut un tânăr în vârstă de 18 ani, din Agnita, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, tânărul este bănuit că, la data de 19 aprilie a.c., în jurul orei 14.45, ar fi pătruns  în birourile administrative ale unei farmacii din Agnita unde, amenințând cu acte de violență, ar fi sustras câteva cutii cu siropuri, după care ar fi fugit într-o direcție necunoscută.

În urma investigațiilor operative desfășurate de către polițiști, tânărul a fost identificat și depistat pe raza orașului Agnita.

În baza probatoriului administrat în cauză, față de persoana bănuită s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, iar la data de 21 aprilie a.c., judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Agnita a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Orașului Agnita, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Agnita.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *