Ziarul care ține cu românul

Tânăr ascuns printre saci cu pufuleți, descoperit la frontieră

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș II au depistat un tânăr în vârstă de 16 ani, pe care doi cetățeni români au încercat să îl scoată fraudulos din țară, ascuns pe bancheta din spate a unui autoturism, printre saci cu pufuleți.

În data de 12.04.2024, în jurul orei 19:30, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de ieșire din țară, un cetățean român, la volanul unui autoturism înmatriculat în România. În autoturism mai călătorea ca pasager un alt cetățean român.

La controlul de frontieră efectuat asupra autovehiculului, a fost descoperită, ascunsă pe bancheta din spate a autoturismului, sub saci cu pufuleți, o persoană de sex masculin.

Persoanele au fost conduse la sediul instituției pentru efectuarea unor verificări suplimentare. În cadrul acestora a fost stabilit faptul că persoana descoperită ascunsă este un tânăr în vârstă de 16 ani. Însoțitorii acestuia au recurs la această metodă întrucât nu aveau acordul notarial legalizat din partea părinților pentru a ieși cu minorul din țară și intenționau să meargă cu toții la muncă într-un stat din vestul Europei.

Polițiștii de frontieră au anunțat Direcţia Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Bihor care a preluat minorul și a anunțat familia acestuia cu privire la situație.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *