Ziarul care ține cu românul

Tânăr cercetat penal pentru înșelăciune

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că, la începutul anului, un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din municipiul Brașov, ar fi contactat o persoană în vederea închirierii unui imobil, în municipiul Brașov (înșelăciune).

În timpul discuțiilor cel care oferea spre închiriere imobilul, s-ar fi prezentat drept un funcționar public, pentru a conferi încredere persoanei vătămate și i-ar fi solicitat acesteia suma de 250 de euro drept avans, sumă pe care aceasta ar fi plătit-o, dar închirierea apartamentul nu ar mai fi avut loc.

În cadrul activităților desfășurate de polițiști, aceștia au identificat persoana bănuită de săvârșirea faptei de înșelăciune ca fiind un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din municipiul Timișoara.

De asemenea, polițiștii au mai stabilit că bărbatul ar mai fi indus în eroare alte 6 persoane vătămate, folosindu-se de calități oficiale, și ar fi obținut sume de bani, cuprinse între 600 și 2500 lei.

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? –  Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

FOTO CU CARACTER INFORMATIV

SURSA FOTO: https://mariustuca.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *