Ziarul care ține cu românul

Tânăr încătușat după ce a dat foc unui apartament

Tânăr încătușat după ce a dat foc unui apartament

În ziua de 04 aprilie a.c., în jurul orei 12:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că la un imobil aflat într-un bloc de locuințe din Câmpulung, s-a produs un incendiu,mai târziu descoperindu-se de ce a luat foc.

După intervenția pompierilor, care au localizat și stins apartamentul care a luat foc, s-a stabilit că acesta a fost provocat prin folosirea intenționată a sursei de aprindere.

În urma investigațiilor preliminare și a concluziei privind cauza incendiului, polițiștii de ordine publică au depistat în scurt timp persoana bănuită, respectiv locatarul imobilului în cauză, de 23 de ani, din Câmpulung.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere săvârșită prin incendiere, conform art. 254 alin. 4 din Codul Penal.

Cercetările au fost preluate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Câmpulung, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung.

După administrarea probatoriului, în seara zilei de 04 aprilie, tânărul de 23 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 05 aprilie, să fie prezentat în fața supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

FOTO CU CARACTER INFORMATIV

SURSA FOTO: https://www.ziarulincomod.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *