Ziarul care ține cu românul

Tânăr încătușat pentru tâlhărie după ce a furat un telefon

Tânăr încătușat pentru tâlhărie după ce a furat un telefon

În ziua de 21 martie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, și au identificat și reținut un tânăr de 20 de ani, din Pitești.

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 17 februarie a.c., tânărul în cauză ar fi pulverizat conținutul unui spray cu efect iritant-lacrimogen asupra unui bărbat, după care l-ar fi deposedat de telefonul mobil pe care persoana vătămată îl oferea spre vânzare.

Tânărul căutat pentru tâlhărie a fost depistat și condus la sediul poliției de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni.

După administrarea probatoriului, tânărul de 20 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 22 martie, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

FOTO INFORMATIV

SURSA FOTO: https://roman24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *