Ziarul care ține cu românul

Tânăr reținut în urma unei bătăi în familie

La data de 25 iulie a.c., polițiștii săceleni s-au sesizat cu privire la comiterea unui fapte penale, după ce o persoană s-a prezentat la sediul uității de poliție și a reclamat faptul că a fost agresată fizic de către un membru din familie.

Cercetările, pe care polițiștii le-au demarat imediat după primirea sesizării, au arătat faptul că, la aceeași dată, persoana vătămată, un bărbat de 71 de ani, din municipiul Săcele, ar fi fost agresat fizic de nepotul său din familie, conflict iscat din cauza unor neînțelegeri apărute în imobilul în care cei doi locuiau.

Cercetările polițiștilor au mai arătat faptul că leziunile provocate de persoana agresivă, un tânăr de 19 ani, vor necesita un număr de zile de îngrijiri medicale, pentru care virtima a primit sprijin medical.

Având în vedere materialul probator, pe care polițiștii l-au constituit pâna la acest moment, în dosarul de cercetare penală întocmit, acesția au dispus reținerea tânărului pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare  Preventivă al I.P.J. Brașov.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele, dosarul fiind instrumentat sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând a se propune soluție legală la finalizarea acestora.

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? –  Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

FOTO CU CARACTER INFORMATIV

SURSA FOTO: https://jurnalul.ro/

FOTO CU CARACTER INFORMATIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *