Ziarul care ține cu românul

VIDEO/Tânără forțată să se prostitueze – Venituri de peste 100.000 de euro

La data de 17.05.2023, procurorii DIICOT au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară pe raza județului Dolj, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane,într-un dosar unde o persoană vătămată a fost fortață să se prostitueze.

În cauză s-a reținut faptul că, în perioada 2010-2022, inculpata, împreună cu soțul său (decedat în anul 2022) au exploatat prin obligația să se prostitueze, pe teritoriul Italiei și al Elveției, o persoană vătămată, obținând în acest mod venituri de peste 100.000 euro.
Persoana vătămată a fost transportată în Italia și adăpostită în diverse locații, inducându-i-se ideea că practicarea prostituției este o activitate lucrativă ca oricare alta, sens în care i-a fost facilitat accesul în cluburile de noapte din Roma și Sardinia.
De asemenea, persoanei vătămate i-au fost create conturi pe site-urile de profil din Italia, aceasta fiind transportată la adresele clienților sau obligată să practice prostituția în spațiile închiriate în acest scop. Sumele obținute în această modalitate au fost însușite în totalitate de către inculpată si soțul său, fiind remise personal de către persoana vătămată sau prin intermediul sistemelor de transfer bancar, iar ulterior utilizate pentru achiziționarea unor imobile pe raza județului Dolj.
Persoanei vătămate, recrutate în cursul anului 2010, prin folosirea metodei ”loverboy”, i-a fost indusă falsa impresie că își va întemeia o familie împreună persoana de sex masculin, deși aceasta se afla într-o relație de mariaj cu inculpata.
De asemenea, pentru a determina continuarea practicării prostituției de către persoana vătămată, cel care a recrutat-o a folosit diferite metode de inducere în eroare, șantaj sau constrângere psihică constând în amenințarea cu suprimarea vieții în cazul refuzului de a continua să se prostitueze.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *