Ziarul care ține cu românul

Țigarete de contrabandă de 2.000.000 de lei descoperite

Polițiștii Serviciului de Investigare a  Criminalității Economice din Arad au desfășurat, în cursul lunii martie, mai multe acțiuni și  percheziții, la persoane bănuite de contrabandă de țigarete.

Astfel, la data de 10 martie a.c., sub coordonarea procurorilor de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chișineu-Criș, au fost puse în aplicare trei mandate de percheziție, la două imobile și sediul unei societăți comerciale din Oradea, județul Bihor.

Din cercetări a reieșit că un bărbat, de 35 de ani, ar fi preluat, de la domiciliul unui bărbat, de 45 de ani, 14.000 de pachete de țigarete netimbrate, pe care le-ar fi transportat în alte locații.

În urma perchezițiilor, la imobilele bărbatului de 35 de ani au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 43.500 de pachete de țigarete (870.000 de țigarete) netimbrate, de diferite mărci, susceptibile a proveni din contrabandă, în valoare de aproximativ 805.000 de lei. Bărbatul a fost reținut, și, ulterior, arestat pentru 30 de zile.

La domiciliul bărbatului de 45 de ani, au fost descoperite 42.927 de pachete de țigarete de diferite mărci, netimbrate.

Cei trei bărbați au fost reținuți, ulterior, pe numele acestora, fiind dispusă măsura arestării preventive, de magistrații Judecătoriei Arad.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *