Ziarul care ține cu românul

TINERI PRINȘI ÎN FLAGRANT DE POLIȚIȘTII MUREȘENI IMEDIAT DUPĂ SĂVÂRȘIREA UNEI INFRACȚIUNI DE TENTATIVĂ LA FURT CALIFICAT

Doi tineri, din Sâncraiu de Mureș, au fost identificați și reținuți pentru 24 de ore, de poliţiştii mureșeni, fiind bănuiți de săvârșirea unei tentative la furt calificat.

La data de 22 mai a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș, în urma unei acțiuni de prindere în flagrant, au identificat doi tineri, de 16, respectiv 20 de ani, din Sâncraiu de Mureș, bănuiți de tentativă la furt calificat.

În fapt, din cercetările efectuate de poliţişti, a reieșit că în noaptea de 22 mai a.c., în jurul orei 02.30, cei în cauză, ar fi pătruns în incinta unei spălătorii de tip ,,self-wash”, din Târgu Mureș, unde, ar fi forțat cutia metalică în care se aflau încasările obținute, cu scopul de a le sustrage.

Urmare a declanșării sistemului de alarmă, aceștia au fugit de la fața locului, cu un autoturism, la scurt timp, fiind interceptați de polițiști, în trafic.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de aproximativ 1.000 de lei.

În urma administrării probatoriului, la aceeași dată, faţă de cei doi tineri, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, iar ulterior, instanța de judecată a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, față de aceștia.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș, în vederea probării întregii activități infracționale.

AU PUS ÎN PERICOL CIRCULAȚIA PE DRUMURILE PUBLICE

#La data de 22 mai a.c., în jurul orei 00.55, polițiști rutieri din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș au identificat în trafic, pe B-dul 1848 din municipiu, un autoturism, condus de un bărbat, de 42 de ani, dinTârgu Mureș.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, acestuia rezultându-i o valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la unitatea spitalicească în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

#La data de 22 mai a.c., în jurul orei 23.20, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Gornești au identificat în trafic, pe raza localității Sângeorgiu de Mureș, un autoturism, condus de un bărbat, de 41 de ani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, acestuia rezultându-i o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la unitatea spitalicească în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

#La data de 22 mai a.c., în jurul orei 21.15, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Miercurea Nirajului au identificat în trafic, pe raza localității Eremitu, un autoturism, condus de un bărbat, de 40 de ani, din aceeași comună.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, acestuia rezultându-i o valoare de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la unitatea spitalicească în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

#La data de 23 mai a.c., în jurul orei 01.10, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Breaza au identificat în trafic, pe DJ 162A, un moped, condus de un bărbat, din comuna Fărăgău.

În urma testării cu aparatul etilotest, acestuia rezultându-i o valoare de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la unitatea spitalicească în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Totodată, ca urmare a verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

#La data de 23 mai a.c., în jurul orei 20.40, polițiștii din cadrul Poliției orașului Sărmașu identificat în trafic, un autoturism, condus de un bărbat, de 51 de ani, din aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

#La data de 23 mai a.c., în jurul orei 22.15, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Ungheni au identificat în trafic, pe raza localității Sânpaul, un autoturism, condus de un bărbat, de 29 de ani, din aceeași comună.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *