Ziarul care ține cu românul

Tineri reținuți de către polițiștii brașoveni

  • Polițiști din cadrul Poliției Orașului Ghimbav efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “furt” – 2 acte materiale și “complicitate la furt”.

În fapt, la data de 24 februarie 2021, în jurul orei 10.15, un tânăr din municipiul Codlea, județul Brașov, în timp ce se afla în interiorul unei societăți comerciale amplasată pe raza orașului Ghimbav, fiind ajutat de o altă persoană de sex masculin, ar fi sustras mai multe bunuri, trecând de linia caselor de marcat fără a achita contravaloarea acestora.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, cadrele de poliție au stabilit faptul că tânărul în cauză, ar fi autorul unei alte infracțiuni de furt, faptă săvârșită la data de 11 februarie2021.

În baza probatoriului administrat în cauză, cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *