Ziarul care ține cu românul

Traficant de droguri de mare risc arestat – Prins cu ecstasy, amfetamină și alte droguri

La data de 3 iunie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Brașov, au realizat o acțiune de prindere în flagrant delict și o percheziție domiciliară, în Municipiul Brașov. Vizată a fost o persoană, de 30 de ani, din municipiul București, cercetată pentru trafic de droguri de mare risc.

Din materialul probator administrat în cauză a reieșit că, aceasta ar fi deținut și comercializat droguri de mare risc, comprimate ecstasy și pulbere MDMA, cu sume cuprinse între 600 și 3.400 lei.

De asemenea, persoana a fost prinsă în flagrant delict, în timp ce ar fi deținut, în vederea comercializării, 250 de comprimate ecstasy și o cantitate de substanță pulverulentă din același tip de drog de mare risc.

În urma percheziției domiciliare efectuate au fost descoperite și ridicate 210 grame de amfetamină, 100 de grame de ketamină, 70 de grame de rezină de canabis, 50 de grame MDMA, 25 de grame MMC, un cântar digital, precum și alte mijloace de probă.

În cursul zilei de 4 iunie a.c., a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Brașov, cu propunerea de arestare preventivă a persoanei cercetate, propunere care a fost admisă.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

FOTO DE LA FATA LOCULUI

SURSA FOTO: Poliția Română

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *