Ziarul care ține cu românul

Traficant de droguri încătușat în stațiunea Mamaia

Traficant de droguri încătușat în stațiunea Mamaia

La data de 02.05.2023, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Constanţa au dispus reţinerea unui inculpat, cercetat pentru savârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc și mare risc, în formă continuată.

În cauză s-a reținut că, inculpatul a deținut cantități de droguri de risc și  mare risc (3-CMC, ketamină, canabs iși ecstasy) în scopul comercializării în cadrul unui festival ce se desfăşoară în staţiunea Mamaia, judeţul Constanța.  I

nculpatul a fost depistat, deținând substanțele asupra sa,  la un punct de acces în zona de desfășurare a festivalului. Alte cantități de droguri de risc și mare risc au fost identificate în spațiul închiriat de către inculpat pentru perioada de desfășurare a festivalului.

În cursul acestei zilei, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanţa a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.  Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanţa.

Precizăm faptul că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

FOTO CU CARACTER INFORMATIV

SURSA FOTO: https://www.bursa.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *