Ziarul care ține cu românul

Traficant de droguri prins în flagrant – 500g de 3-CMC descoperită

Traficant de droguri prins în flagrant - 500g de 3-CMC descoperită

La data de 03.04.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Maramureș au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc, efectuarea de operațiuni cu substanțe psihoactive, fără drept și  conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

În cauză s-a reținut faptul că inculpatul a fost prins în flagrant, la data de 03.04.2023, în timp transporta în autoturismul său, în vederea vânzării,  cantitățile de  aproximativ 500 de grame substanță psihoactivă (3-CMC) și droguri de mare risc (4-CMC).

De asemenea, inculpatul, a condus pe drumurile publice având acest drept suspendat prin hotărâre judecătorească.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Maramureș.

În cursul zilei de 04.04.2023,  judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Maramureș  a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor SAS din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *