Ziarul care ține cu românul

Traficant de droguri prins în flagrant cu canabis

La data de 10 aprilie 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța, au efectuat o percheziție domiciliară, la locuința unui bărbat, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc (canabis).

În fapt, în aceeași zi, acesta a fost prins în flagrant delict, în timp ce ar fi comercializat aproximativ 70 de grame de canabis (drog de risc), pentru 3.000 de lei.

Din cercetările efectuate în cauză a rezultat că, în perioada februarie-aprilie 2024, în baza aceleași rezoluții infracționale, bărbatul ar fi deținut și comercializat, în mod repetat, către consumatori din județul Constanța, diferite cantități de canabis, pentru sume între 300 și 3.000 de lei.

În urma percheziției domiciliare, au fost descoperite și ridicate aproximativ 150 de grame de canabis, cântare electronice, 40 de plicuri din material plastic destinate ambalării drogurilor, precum și alte mijloace de probă.

La data de 10 aprilie a.c., procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea bărbatului, pentru 24 de ore.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *