Ziarul care ține cu românul

Traficant de droguri prins în flagrant cu peste 4 kg de cristal

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au documentat activitatea infracțională a unei persoane bănuite de trafic intern și  internațional de droguri de mare risc și efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

La data de 17 noiembrie 2023, bărbatul a fost prins în flagrant delict, în județul Alba, după ce ar fi ridicat un colet expediat din Olanda, introdus în țară prin intermediul unei firme de transport, în care s-ar fi aflat disimulate peste 4 kilograme de droguri de mare risc (3-CMC și 4-CMC, cunoscute sub denumirea generică de cristal) și 10 grame de substanță psihoactivă (2-MMC).

De asemenea, în autoturismul bărbatului, au fost descoperiți și ridicați 4.000 de lei și 2.700 de euro.

La data de 18  noiembrie 2023, procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a persoanei bănuite.

Ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București a dispus arestarea preventivă a reținutului, pentru 30 de zile.

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? –  Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *