Ziarul care ține cu românul

VIDEO/ Traficant de droguri reținut – Cultură de canabis descoperită

VIDEO/ Traficant de droguri reținut - Cultură de canabis descoperită

La data de 26.05.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Ploiești au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

În cauză s-a reținut că, în perioada decembrie 2020 – mai 2023, inculpatul a comercializat, în mod repetat, droguri de risc (canabis).
În urma percheziției domiciliare efectuate în cauză, pe raza județului Giurgiu, în subsolul clădirii, au fost identificate și ridicate o cultură de canabis  care conținea un număr de aproximativ 500 de plante având dimensiuni cuprinse între 15 și 25 centimetri, o instalație indoor aferentă culturii de canabis precum și diverse substanțe folosite ca fertilizator.
La data de 27.05.2023, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Prahova a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul B.C.C.O. Ploiești  și a jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ,,Matei Basarab” Ploiești.
Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și prezumția de nevinovăție.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *