Ziarul care ține cu românul

Traficant prins în flagrant în timp ce vindea 50g de 2-MMC

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Oradea, au prins în flagrant delict un bărbat, în timp ce ar fi comercializat 50 de grame de substanță psihoactivă (2-MMC).

Din cercetări a reieșit că, pe parcursul anului 2023, bărbatul bănuit ar fi comercializat, în mod repetat, substanțe psihoactive, către consumatori din municipiul Oradea, pentru sume cuprinse între 150 – 200 de lei.

La data de 14 noiembrie 2023, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Oradea au dispus reţinerea acestuia, pentru 24 de ore, fiind bănuit de efectuare, fără drept și fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii, de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

La aceeași dată,  judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bihor a dispus arestarea preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliția Română.

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? –  Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

FOTO DE LA FATA LOCULUI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *