Ziarul care ține cu românul

Traficant ridicat de DIICOT – Prins cu 730g de amfetamină și alte droguri

Traficant ridicat de DIICOT - Prins cu 730g de amfetamină și alte droguri

La data de 08.06.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Timișoara împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara au  pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, în municipiile Timișoara și Lugoj, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunilor de trafic intern și internațional de droguri de risc și mare risc.

În urma perchezițiilor efectuate, au fost identificate și ridicate mai multe droguri,acestea fiind : 730 grame amfetamină, 100 grame metamfetamină, 400 grame canabis, 10 grame cocaină, 50 grame ciuperci halucinogene și 47 comprimate ecstasy.

În cauză s-a reținut faptul că, în perioada 2018 – mai  2023, suspectul a comandat, în mod repetat, prin intermediul Darknet-ului, diverse cantități de amfetamină, metamfetamină și comprimate ecsatasy, în scopul comercializării acestora, pe raza județului Timiș, preponderent în  zona cluburilor și cu ocazia unor festivaluri.

De asemenea, pe parcursul cercetărilor cu sprijinul autorităților germane și belgiene, au fost  interceptate mai multe trimiteri poștale care conțineau aproximativ 350 de grame de amfetamină, 10 grame de metamfetamină și 66 de comprimate ecstasy.

Suspectul a fost dus pentru audieri la sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Timișoara.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Inspectoratului de Poliție Județean Timiș și jandarmilor Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *