Ziarul care ține cu românul

Traficanti de 3-CMC ridicați de DIICOT

La data de 26 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare, au efectuat 16 percheziții domiciliare, în județele Satu Mare și Bihor, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor trafic de droguri de mare risc și deținere, fără drept, de droguri de mare risc, în vederea consumului propriu.

Din cercetări a reieșit că, pe parcursul anului 2023, 14 persoane ar fi deținut, în vederea consumului și ar fi comercializat, în mod repetat, cantități de droguri de mare risc, 3 – CMC (cunoscut sub denumirea cristal).

La sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare au fost conduse mai multe persoane, în vederea audierii.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? –  Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

FOTO DE LA FATA LOCULUI

SURSA FOTO: DIICOT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *