Ziarul care ține cu românul

Traficanți de droguri arestați – Prinși cu 400g de canabis

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vrancea, au documentat activitatea infracțională a trei persoane cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc (canabis) și deținere de droguri de risc și mare risc în vederea consumului propriu.

Traficanți de canabis au vândut ,,marfă,, în județul Vrancea

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că, pe parcursul lunii ianuarie 2024, trei bărbați ar fi deținut și vândut, direct sau prin intermediari, diferite cantități de canabis (drog de risc) către consumatori din județul Vrancea.

În aceeași perioadă, unul dintre bărbați ar fi deținut și comercializat cocaină (drog de mare risc), iar, la data de 30 ianuarie 2024, a fost prins în flagrant delict, în municipiul Focșani, după ce a vândut aproximativ 100 de grame de canabis.

Polițiștii au pus în aplicare 7 mandate de percheziție domiciliară, fiind descoperite și ridicate aproximativ 400 de grame de canabis, mai multe recipiente, ce prezentau urme și resturi de substanțe vegetale susceptibile a fi droguri, 4 grindere și 7 telefoane mobile.

De asemenea, în urma probatoriului administrat în cauză, la data de 31 ianuarie a.c., procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vrancea au dispus reținerea față de doi bărbați, pentru 24 de ore, aceștia fiind conduși și încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea.

La aceeași dată, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Vrancea  a admis  propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile, a celor doi bărbați și propunerea de arestare în lipsă a celui de al treilea bărbat, formulate de  procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vrancea.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *