Ziarul care ține cu românul

Traficanți de droguri de mare risc ridicați de DIICOT

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au efectuat 3 percheziții domiciliare, în județul Argeș, la locuințele unor persoane cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc, deținere de droguri de risc, fără drept, pentru consum propriu și efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deține autorizație.

Din actele de urmărire penală efectuate a rezultat că unul dintre cercetați, în mod repetat, ar fi comercializat, către consumatori, preponderent tineri, din municipiul Pitești, droguri de risc (canabis) și substanțe psihoactive (2MMC) achiziționate în acest scop de la o altă persoană cercetată în cauză.

De asemenea, din materialul probator administrat a reieșit faptul că o persoană cercetată minoră a fost depistată deținând asupra sa o cantitate de canabis, destinată consumului propriu.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate cantități de droguri de risc (canabis) și substanțe sub formă cristalină, 5 cântare electronice, 3 grindere, telefoane mobile, precum și alte mijloace de probă.

La data 21 martie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești au dispus reținerea a 3 persoane, dintre care una minoră, pentru 24 de ore.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *