Ziarul care ține cu românul

Traficanți de droguri prinși după ce o adolescentă de 16 ani a murit

La data de 01.08.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Neamț au dispus reținerea a 3 inculpați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și deținerea de droguri de risc și mare risc, în vederea consumului propriu.

Adolescentă de 16 mort din cauza drogurilor

Măsurile au fost dispuse după ce, la 31.07.2023, urmare a consumului unui drog de mare risc având ca substanță activă catinona, a fost înregistrat decesul unei persoane vătămate minore (16 ani).

Din probatoriului administrat a rezultat faptul că victima a consumat drogul de mare risc împreună cu unul dintre inculpați, la domiciliul acestuia.

Prinși în timp ce încercau să vândă  droguri

În cursul urmăririi penale, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Neamț împreună cu polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Neamț au prins în flagrant alți doi inculpați, care dețineau asupra lor diferite cantități de droguri , stabilindu-se că au comercializat și drogul de tip cristal, consumat de minoră și considerat, conform examenului necroptic, drept cauză determinantă a intoxicației care a condus la decesul acesteia.

În urma cercetării la fața locului și a perchezițiilor domiciliare, au fost identificate și ridicate cantitatea de peste 300 grame de canabis, cântare și grindere și  mai multe obiecte purtând urme de substanță 3-CMC.

A fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Neamț cu propunerea de arestare preventivă a inculpaților.

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? –  Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

FOTO DE LA FATA LOCULUI

SURSA FOTO: DIICOT

FOTO DE LA FATA LOCULUI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *