Ziarul care ține cu românul

Traficanți de droguri prinși în flagrant cu 1 kg de 3-CMC

La data de 07.08.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Maramureș au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a 4 inculpați, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  trafic de droguri de mare risc.

Măsurile au fost dispuse după ce, la aceeași dată, doi dintre inculpați au fost prinși în flagrant, în locații diferite,  în timp ce transportau, pe cale terestră, cantitățile de 1 kilogram, respectiv 500 grame 3-CMC (drog de mare  risc), în scopul comercializării.

S-a reținut faptul că cei 4 inculpați, coordonați de către un alt inculpat, încarcerat (trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de efectuare de operațiuni cu substanțe psihoactive, trafic de droguri de risc și de mare risc și  conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de o persoană căreia exercitarea dreptului de conducere i-a fost suspendată), au deținut și transportat drogurile de mare risc, în scopul comercializării către consumatori de pe raza județului Maramureș.

Au fost puse în aplicare și mandate de percheziție domiciliară, inclusiv în camera în care se află inculpatul încarcerat, fiind  identificate și ridicate 41 de pliculețe cu substanță vegetală, 27 de comprimate de Xanax,  4 telefoane mobile , precum și alte mijloace de probă.

La data de 08.08.2023, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Maramureș,  a dispus  arestarea preventivă a celor 4 inculpați, pentru o perioadă de 30 de zile.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

FOTO DE LA FATA LOCULUI

SURSA FOTO:

FOTO DE LA FATA LOCULUI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *