Ziarul care ține cu românul

Traficanți de droguri prinși în flagrant cu 1kg de cocaină

Traficanți de droguri prinși în flagrant cu 1kg de cocaină

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Vrancea, au documentat activitatea infracțională a trei persoane, cercetate pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc, în formă continuată.

Acestea au fost prinse în flagrant delict, în județul Galați, în timp ce ar fi deținut, în scopul comercializării, pentru 57.000 de euro, 1 kilogram de cocaină, drog de mare risc.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că, în perioada februarie – martie 2024, una dintre persoanele cercetate ar fi procurat, deţinut şi vândut, prin intermediul celorlalte persoane, droguri de mare risc (cocaină), către consumatori din judeţele Bacău şi Galaţi.

Au fost puse în aplicare șase mandate de percheziție domiciliară, în județele Bacău și Suceava, fiind descoperite și ridicate cantități importante de materiale pentru fabricarea ilegală de țigarete (23 de saci), mai multe cutii cu tuburi, baxuri cu pachete goale, folii de staniol și alte accesorii, o mașină electrică pentru confecționat țigarete, precum și alte mijloace de probă.

La datele de 14 și 15 martie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Vrancea au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a trei persoane cercetate.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

FOTO DE LA FATA LOCULUI

SURSA FOTO

FOTO DE LA FATA LOCULUI

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *