Ziarul care ține cu românul

Traficanți de droguri prinși în flagrant cu 3 kg de canabis

La data de 16 mai a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Neamț, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Neamț, au documentat activitatea infracțională a patru persoane, cercetate pentru trafic de droguri de risc, în formă continuată și deținere fără drept de droguri de risc, în vederea consumului propriu.

Astfel, una dintre cele patru persoane a fost depistată în flagrant delict, în Târgu Neamț, în timp ce ar fi transportat aproximativ 3 kilograme de canabis destinate comercializării.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2023 – mai 2024, în mod repetat,  cele patru persoane ar fi deținut, intermediat și comercializat, direct, diferite cantități de canabis către consumatori, inclusiv minori, din județele Neamț, Suceava, Botoșani și Iași.

La aceeași dată, au fost efectuate 5 percheziții domiciliare, în județele Neamț și Suceava, fiind descoperite și ridicate cantități de droguri de risc (canabis), grindere, cântare electronice, medii de stocare a datelor, telefoane mobile, precum și 9.300 de lei.

La data de 16 mai a.c., procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Neamț au dispus reținerea a 4 persoane, pentru 24 de ore.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *