Ziarul care ține cu românul

Traficanți de droguri prinși în flagrant cu cocaină

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare, au documentat activitatea infracțională a mai multor persoane, cercetate pentru trafic de droguri de mare risc, în formă continuată.

Astfel, două persoane au fost prinse în flagrant delict în timp ce ar fi comercializat o cantitate de cocaină (drog de mare risc), pe care ar fi procurat-o de la o altă persoană.

De asemenea, în urma celor 3 percheziții domiciliare efectuate, au fost descoperite și ridicate cantități de droguri de mare risc și substanțe cu efecte psihoactive (cocaină, 3-CMC, cunoscut sub denumirea generică de cristal, 4-MMC, cunoscut sub numele de mefedronă și 2 MMC),  sume de bani în lei, obiecte purtând urme de substanță, precum și alte mijloace de probă.

La data de 22 aprilie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare au dispus  reținerea celor 3 persoane, cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc, în formă continuată.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

FOTO DE LA FATA LOCULUI

SURSA FOTO: DIICOT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *