Ziarul care ține cu românul

Traficanți de droguri prinși în flagrant cu cocaină

La data de 17.07.2022, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Vaslui au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a doi inculpați, cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și  mare risc.

Măsura a fost dispusă după ce,  inculpații au fost prinși în flagrant, în municipiul Vaslui, în timp ce dețineau, în vederea comercializării, cantitatea de peste 50 grame cocaină.

De asemenea, au fost indisponibilizate sumele de 16.000 lei  și 50 euro, mai multe terminale mobile și cartele SIM, precum și un card de memorie.

A fost pus în aplicare și un mandat de percheziție domiciliară, fiind identificate și ridicate cantități de cocaină și canabis, un cântar de mare precizie și un grinder.

În cauză s-a reținut faptul că, în perioada martie-iulie 2023, inculpații au comercializat, în mod repetat, droguri de risc și mare risc, consumatorilor de pe raza județelor Vaslui și Iași.

Urmează să fie sesizat, judecătorul de drepturi și libertăț, cu propunerea de  arestare preventivă a inculpaților.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiști din cadrul S.C.C.O. Vaslui.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale.

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *