Ziarul care ține cu românul

Traficanți de droguri reținuți – Au vândut canabis unor elevi

La data de 12.09.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Tulcea au dispus reținerea a 7 inculpați, dintre care unul minor, cercetați în două cauze, privind săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc, în formă continuată.

S-a reținut că, în perioada 2022 –  septembrie 2023,  inculpații au comercializat canabis, în mod repetat (peste 80 de acte materiale),  consumatorilor de pe raza județului Tulcea, inclusiv elevi .

Activitatea infracțională a fost facilitată de împrejurarea că doi dintre inculpați sunt elevi și astfel au avut acces la consumatorii de droguri din unitățile de învățământ în care erau școlarizați.

În ziua de 12.09.2023 au fost puse în aplicare 10 mandate de percheziție domiciliară, fiind identificate și ridicate cantități de canabis și cocaină, cântare electronice de precizie, grindere, telefoane mobile și sume de bani în lei și valută.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Tulcea a dispus arestarea preventivă a celor 7  inculpați.

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? –  Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

FOTO DE LA FATA LOCULUI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *