Ziarul care ține cu românul

Traficanți de droguri reținuți – Prinși cu 2 kg de 3-CMC

Traficanți de droguri reținuți - Prinși cu 2 kg de 3-CMC

La data de 07.06.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Târgu Mureș au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a doi inculpați, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare și deținere de droguri de risc și de  mare risc, în vederea consumului propriu.

În cauză s-a reținut faptul că, pe parcursul anului  2023, inculpații au  comercializat droguri de risc și mare risc consumatorilor, inclusiv minori,  de pe raza județului Mureș.

La data de 07.06.2023 au fost puse în aplicare cinci mandate de percheziție domiciliară, fiind identificate și ridicate, cantitățile de  aproximativ 2 kilograme de substanță cu conținut de 3- CMC și 200 grame canabis, precum și sisteme informatice și mijloace de stocare a datelor informatice despre care exista bănuiala rezonabilă că au fost folosite în cadrul activității infracționale.

În cursul acestei zile, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Mureș  a dispus arestarea preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureș.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Regele Ferdinand I” Târgu Mureș și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Reghin.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *