Ziarul care ține cu românul

Traficanți de droguri reținuți – Prinși cu canabis și substanțe psihoactive

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova, au documentat activitatea infracțională a două persoane cercetate pentru efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, în sarcina uneia dintre acestea reținându-se și infracțiunea de trafic de droguri de risc, în formă continuată.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2022 – aprilie 2024, doi bărbați, de 22 și 33 de ani, ar fi procurat, deţinut și vândut, în mod repetat, diferite cantități de substanțe psihoactive (ADB-BUTINACA și ADB-4en-PINACA), cu 10 lei pentru o doză.

De asemenea, pe parcursul anului 2024, unul dintre cercetați ar fi deținut și comercializat și droguri de risc (canabis), către consumatori din județul Dolj.

La data de 15 aprilie a.c., în urma unei percheziții domiciliare efectuate, au fost descoperite și ridicate cantități de materii vegetale (fragmente uscate și muguri), substanță pulverulentă și sub formă de bulgări, mai multe obiecte purtând urme de substanță, țigarete confecționate artizanal, grindere și cântare de precizie, precum și alte mijloace de probă.

La aceeași dată, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova au dispus reținerea celor doi bărbați, pentru 24 de ore.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

FOTO DE LA FATA LOCULUI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *