Ziarul care ține cu românul

Traficanți de droguri reținuți – Prinși cu peste 8 kilograme de canabis

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au documentat activitatea infracțională a 2 persoane, cercetate pentru trafic de droguri de risc, în formă continuată.

Din materialul probator administrat în cauză a reieșit faptul că, în perioada octombrie 2023 – aprilie 2024, acestea ar fi deținut și comercializat, în mod repetat, cantități de canabis mai multor consumatori din București și județul Călărași, una dintre persoane fiind furnizorul de drog de risc al celeilalte.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate, la data de 4 aprilie 2024, în municipiul București și județul Ilfov, au fost descoperite și ridicate peste 8,5 kilograme de canabis, destinate comercializării, aproximativ 300.000 de lei, cântare electronice și grindere, precum și alte mijloace de probă.

Totodată, față de 3 autoturisme, a fost instituită măsura asigurătorie a sechestrului.

De asemenea, pe parcursul cercetărilor efectuate în cauză, cu sprijinul polițiștilor Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, au fost indisponibilizate și alte cantități de canabis.

La data de 5 aprilie , procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus reținerea celor două persoane, cercetate pentru trafic de droguri de risc.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Un răspuns

  1. Sa-i multumim lui Dumnezeu ca sunt astfel de persoane, fara ei nu ne putem vindeca de boli cronice… poate se va da drumu si la noi la legea VICTORIA si nu ar mai trebui sa importam din afara! Recomand doua filme pe care le puteti gasii pe yt. The Union si The Culture High VIZIONARE PLACUTA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *