Ziarul care ține cu românul

Traficanți de droguri ridicați de DIICOT

La data de 24 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sălaj și ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj,  împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sălaj, au efectuat cinci percheziții domiciliare, în județul Sălaj, la persoane cercetate pentru trafic de droguri de mare risc, trafic de droguri de risc și efectuare de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără drept și fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii.

Cercetările efectuate au relevat că, în perioada 2023 – ianuarie 2024, 5 persoane ar fi deținut și comercializat, în mod repetat, cantități de droguri de risc și mare risc și substanțe psihoactive (canabis, cristal și substanțe din categoria catinoidelor), către consumatori, inclusiv minori (cu vârste între 13 și 17 ani), în județul Sălaj.

Din materialul probator administrat a rezultat că, persoanele cercetate ar fi oferit, cu titlu gratuit, substanțe interzise participanților la petreceri private sau ca plată pentru  desfășurarea unor activități în gospodărie.

În urma perchezițiilor domiciliare, au fost descoperite și ridicate 150 de grame de cristal  (3-CMC, drog de mare risc), 4 grame de canabis, 5 grame de substanță sub formă de pulbere cristalizată, 585 de pliculețe de tip ziplock din material plastic transparent fără conținut, 7 telefoane mobile, un cântar electronic de mare precizie, un grinder, diverse obiecte și plicuri cu urme de substanțe, precum și 450 de euro, 150 de lire sterline și 4.200 de lei.

La aceeași dată, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sălaj au dispus reținerea celor 5 persoane, pentru 24 de ore.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

FOTO DE LA FATA LOCULUI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *