Ziarul care ține cu românul

Traficanți de droguri ridicați de DIICOT

Sibian prins în flagrant când a încercat să dea mită

La datele de 8 și 9 iunie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța, au documentat activitatea infracțională a două persoane cercetate pentru trafic de droguri de risc și mare risc și efectuarea de operațiuni psihoactive. Una dintre cele două persoane este cercetată și pentru punerea la dispoziţie, cu ştiinţă, a unei locuinţe, pentru consumul ilicit de droguri.

Din materialul probator administrat în cauză a reieșit faptul că, în perioada iunie 2023 – iunie 2024, persoanele în cauză ar fi procurat, manipulat, deținut și vândut diferite cantități de droguri de risc (canabis), de mare risc (3-CMC, cunoscut sub denumirea de cristal) și substanțe psihoactive către consumatori din județul Constanța, pentru sume cuprinse între 100 și 3.000 de lei.

De asemenea, cu privire la una dintre acestea, cercetările efectuate au reliefat faptul că, în realizarea aceleiași rezoluții infracționale, în mod repetat, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, ar fi pus la dispoziție, cu știință, pentru consumul ilicit de canabis, o locuință ce i-ar fi aparținut.

În urma a 5 percheziții domiciliare efectuate la data de 8 iunie, au fost descoperite și ridicate diferite cantități de drog de risc și substanță psihoactivă, precum și alte mijloace de probă.

Ulterior, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța, au dispus reținerea celor două persoane în cauză, pentru 24 de ore, iar, la data de 9 iunie a.c., judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanța a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *