Ziarul care ține cu românul

Traficanți de minori și persoane reținuți – Au obligat fete să se prostitueze

Traficanți de minori și persoane reținuți - Au obligat fete să se prostitueze

La data de 6 iunie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iași, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Iaşi, au documentat activitatea infracțională a două persoane cercetate pentru trafic de minori și trafic de persoane.

Din materialul probator administrat în cauză a reieșit faptul că, începând cu anul 2023 și până în prezent, una dintre acestea persoane ar fi constrâns o persoană majoră, prin presiuni psihice și agresiuni fizice, să practice prostituția, obținând astfel, în mod facil, diverse sume de bani.

Cu privire la cea de-a doua persoană, a reieșit faptul că, din luna februarie 2024 și până în prezent, ar fi exercitat acte de constrângere fizică și psihică asupra unei persoane minore, de 14 ani, determinând-o astfel să practice prostituția în folosul său.

Ambele victime ar fi fost transportate de către persoanele cercetate în cauză în diferite locații din județul Iași, context în care ar fi interacționat, pentru anumite intervale de timp, fiind adăpostite la aceeași adresă.

La aceeași dată, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iaşi au dispus reținerea celor două persoane cercetate, pentru 24 de ore.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *