Ziarul care ține cu românul

Traficanți internaționali de droguri prinși în flagrant la Mamaia

Traficanți internaționali de droguri prinși cu ketamină, MDMA și canabis

La data de 04.05.2023, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Constanţa au dispus reţinerea a trei inculpați, cetățeani străini, cercetați pentru savârşirea infracţiunilor de trafic internațional de droguri de risc și mare risc, trafic de droguri de risc și mare risc, deținere de droguri de risc în vederea consumului propriu, fără drept.

În cauză s-a reținut că, inculpații au deținut cantități de droguri de risc și  mare risc ( ketamină, MDMA și canabis) în scopul comercializării în cadrul unui festival ce s-a desfăşurat în staţiunea Mamaia, judeţul Constanța.
Inculpații au fost prinși în flagrant, de către organele de urmărire penală, în timp ce ridicau un colet, expediat din Spania, conținând cantitățile de aproximativ 49 grame rezină de canabis, 58 de grame  ketamină și MDMA, 22 grame ketamină și 18 grame MDMA, destinate comercializării.
Asupra a doi dintre inculpați au fost identificate cantități de canabis.
În cursul zilei de 05.05.2023,  judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanţa a dispus arestarea preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile.
Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanţa.
Precizăm faptul că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *