Ziarul care ține cu românul

Traficanți prinși de DIICOT cu 20 de grame de 2-MMC

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova, au documentat activitatea infracțională a două persoane cercetate pentru efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive ( 2-MMC).

Din cercetări a reieșit că, în perioada februarie – iunie 2024, aceștia ar fi efectuat, fără drept, în mod repetat și în baza aceleiași rezoluții infracționale, operațiuni de procurare, deținere și vânzare de substanțe psihoactive (2-MMC) către consumatori din județul Dolj.

De asemenea, unul dintre bărbați a fost prins în flagrant delict, în timp ce ar fi ridicat un colet expediat din Olanda, care conținea aproximativ 20 de grame de substanță psihoactivă (2-MMC).

În urma celor 2 percheziții domiciliare efectuate, la data de 4 iunie a.c., au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă.

La aceeași dată, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova au dispus reținerea  celor doi bărbați, de 51 și 52 de ani, pentru 24 de ore.

A fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dolj, care a admis propunerea de arestare preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *