Ziarul care ține cu românul

Traficanți prinși în flagrant în timp ce vindeau ecstasy

Traficanți prinși în flagrant în timp ce vindeau ecstasy

La data de 30.04.2023, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Constanţa au dispus reţinerea a 5 inculpați, cetăţeni străini, cercetați sub aspectul savârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc şi mare risc (ecstasy, cocaină, canabis, ketamină).

În cauză s-a reținut că, inculpații au transportat, depozitat și deținut droguri de risc și de mare risc, în scopul comercializării în cadrul unui festival ce se desfăşoară în staţiunea Mamaia, judeţul Constanța.

De asemenea,  la data de 29.04.2023, unul dintre inculpaţi a fost prins în flagrant în timp ce comercializa 50 de comprimate de ecstasy.

A fost pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, fiind identificate și ridicate cantităţile de 141 comprimate de ecstasy , 26 de grame cocaină, 3 grame de ecstasy, 85 grame de canabis, 5 grame de ketamină și 2 grame de rezină de canabis precum şi sumele de 2.800 lire sterline, 6.000 lei, 3.500 de euro și 170 dolari.

În cursul zilei de mâine, 01.05.2023, urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanţa cu propunerea de arestarea preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanţa.

Precizăm faptul că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

FOTO DE LA FATA LOCULUI

SURSA FOTO: DIICOT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *