Ziarul care ține cu românul

Trecea un prinț călare, călare, călare… dar fără permis și cu calul neînmatriculat

ACŢIUNI PERMANENTE, DESFĂȘURATE ÎN SERVICIUL COMUNITĂȚII
ACŢIUNI PERMANENTE, DESFĂȘURATE ÎN SERVICIUL COMUNITĂȚII

La data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 12,00, polițiștii au depistat un localnic în vârstă de 29 de ani în timp ce conducea un motociclu fără a deține acest drept. De asemenea, s-a constatat că vehiculul condus este neînmatriculat.

Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar de cercetare penală cu privire la săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

La aceeași dată, în jurul orei 12,15, polițiștii au oprit pentru control un ATV condus pe DJ 105, între Cârța și Arpașu de Jos de către un localnic în vârstă de 31 de ani.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, iar ATV-ul este neînmatriculat sau neînregistrat.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Campionul” ultimelor 24 de ore

La data de 28 septembrie a.c., în jurul orei 00,45, în municipiul Sibiu, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Rășinari, în timp ce conducea un autoturism pe strada Siretului, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul direcției de deplasare și a acroșat un număr de 5 autovehicule parcate.

Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale.

Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat o valoare de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *