Ziarul care ține cu românul

Trei bărbaţi din Bangladesh prinși în timp ce încercau să iasă ilegal din țară

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Cenad au depistat, ascunşi în remorca unui autoturism, trei cetăţeni din Bangladesh care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria.

Șoferul, cetățean român, este cercetat pentru infracţiunea de trafic de migranţi.

În data de 03.02.2023, în jurul orei 06.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judeţul Timiş, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român cu vârsta de 44 de ani. Bărbatul conducea un autoturism cu remorcă, ambele înmatriculate în România.

În baza profilului de risc s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit, în urma căruia polițiștii de frontieră au descoperit, în remorca autoturismului, trei cetățeni străini, ascunși printre saltele, pături și alte produse personale.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul sectorului poliţiei de frontieră pentru cercetări. În cadrul verificărilor, colegii noștri au stabilit că persoanele sunt cetățeni din Bangladesh, cu vârste cuprinse între 29 și 39 de ani şi au intrat legal pe teritoriul României. Aceștia au declarat că intenţionau să ajungă ilegal întrun stat din vestul Europei.

Având în vedere aspectele constatate, poliţiştii de frontieră au demarat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru cetățenii străini.

De asemenea, șoferul este cercetat pentru infracţiunea de trafic de migranţi, la finalizare urmând a se lua măsurile legale care se impun.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

FOTO DE LA FATA LOCULUI

SURSA FOTO: POLITIA DE FRONTIERĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *