Ziarul care ține cu românul

Trei proxeneți reținuți pentru trafic de minori și proxenetism

Trei proxeneți reținuți pentru trafic de minori și proxenetism

La data de 06.04.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Mehedinți au dispus reținerea pentru 24 de ore a trei inculpați (unul minor), cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori și proxenetism.

În cauză s-a reținut că, în toamna anului 2022, doi dintre inculpați au recrutat în vederea exploatării sexuale, prin inducere în eroare (utilizând metoda “loverboy”), două minore (trafic de minori) (de 16, respectiv 17 ani).  În perioada ianuarie – aprilie 2023, cei trei inculpați au obligat cele două persoane vătămate minore, prin exercitarea de violențe fizice şi psihice, să practice prostituția în beneficiul lor, postând anunțuri pe diverse site-uri pentru promovarea acestora și însușindu-și venituri obținute în această modalitate.

Cu ocazia perchezițiilor domiciliare efectuate la data de 06.04.2023 au fost descoperite și ridicate suma de 1.450 de euro, 6 telefoane mobile și articole vestimentare.

În cursul zilei de astăzi, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Mehedinți cu propunerea de arestare preventivă a inculpaților pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul SCCO Mehedinți și al jandarmilor.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția de Operațiuni Speciale.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

SURSA FOTO: https://www.bzi.ro

FOTO CU CARACTER INFORMATIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *