Ziarul care ține cu românul

Un conducător fără permis și un conducător auto sub influența alcoolului sancționați de polițiștii sibieni

Șofer prins în timp ce conducea fără permis

Conducătorul auto fără permis

La data de 11 octombrie a.c., în jurul orei 17,00, pe raza localității Târnava, polițiștii Secției de Poliție Rurală Axente Sever au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Văii de către un localnic în vârstă de 42 de ani.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

 

Conducătorul auto sub influența alcoolului

În seara zilei de 11 octombrie a.c., în jurul orei 23,00, pe raza localității Șura Mare, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Hambei de către un bărbat în vârstă de 26 de ani, domiciliat în comuna Micăsasa.

Testarea alcoolscopică a bărbatului a indicat o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, șoferul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză, la nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *