Ziarul care ține cu românul

UPDATE: Cercetați penal pentru tâlhărie calificată, au fost reținuți

La data de 21 decembrie a.c., judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sibiu a dispus arestarea preventivă a celor două persoane pentru 30 de zile.

Bărbatul și femeia au fost încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu.

Știrea inițială: La data de 20 decembrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut două persoane, cercetate penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, bărbatul în vârstă de 40 de ani, din municipiul Sibiu și femeia în vârstă de 48 de ani, din localitatea Dârlos, sunt bănuiți că, în seara zilei de 19 decembrie, în jurul orei 19,00, în timp ce se aflau în Piața Mare din municipiul Sibiu, l-ar fi abordat pe un tânăr în vârstă de 20 de ani, cetățean străin, invitându-l să consume împreună băuturi alcoolice într-un imobil de pe strada Constituției, unde în jurul orei 22,00, bărbatul și femeia l-ar fi agresat pe tânăr și i-ar fi sustras două telefoane mobile și suma de 70 de lei.

Ca urmare a sesizării efectuate de partea vătămată, în cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, iar polițiștii de investigații criminale au reușit în scurt timp identificarea și prinderea persoanelor bănuite de comiterea faptei, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

Cercetările continuă la nivelul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *